Mild marinerede bankede lammefilét grillet på spyd, samt et spyd grillede hakket oksekød. Serveres med grillet tomat, sauce og safranris.
dkr 219
22. Bankede filet
Mild marinerede bankede lammefilet grillet på spyd. Serveres med grillet tomat, sauce og safranris.
189
23. Oksestjerne
Saftige, marinerede oksefiletstykker tilberedt på spyd. Serveres med grillet tomat, sauce og safranris.
209
24. Oksestjerne – mixed
Saftige, marinerede oksefiletstykker tilberedt på spyd, samt et spyd grillede hakket oksekød. Serveres med grillede tomat, sauce og safranris.
239
25. Dobbelte rouletter
To spyd grillede hakket oksekød. Serveres med grillede tomat, sauce og safranris.
139
26. Eksotisk kalvemørbrad
Lækker kombination af kalvemørbrad, grøn/rød peber, champignon og løg, marineret i hvidløgssovs og grillet på Spyd. Serveres med grillet tomat, sauce og safranris.
349
27. Safrankylling poussin
Kyllingestykker med ben marinerede i safransauce og grillet på spyd. Serveres med ris, grillet tomat og sauce.
189
29. Kokkens specialitet
Lammeskanke stegt og kogt i sauce. Serveres med speciel ris, blandet med hestebønner og dild. En lækker gryderet.
189
30. Vegetarisk krydderurt gryderet (ghorme sabzi)
Ægte traditionel Persisk gryderet bestående af diverse krydderurter stegt og kogt med tørrede lime. Uden kød. Serveres med ris.
149
31. Vegetar
Traditionel gryderet med tomatsauce aubergine, gule linser og champignon.
149
32. Zafran speciel
Marinerede små kyllingestykker, stegt og tilberedt i safransauce. Serveres med safranris.
219
33. Kyllingefilét
Bankede kyllingefilét, vendt i smagfuld marinade og grillet på spyd. Serveres med grillede tomat, sauce og safranris eller stegte kartofler.
175
34. Den stærke
Saftige marinerede oksemørbradstykker, tilbered med stærke orientalske krydderier, og grillet på spyd. Serveres med grillede tomat, sauce og safranris eller stegte kartofler
249
35. Krydderurt gryderet (ghorme sabzi)
Ægte traditionel Persisk gryderet bestående af diverse krydderurter stegt og kogt med oksekød og tørrede lime. Serveres med ris.