image
image


Vores vine
May be the best restaurant in the city . . .

Restaurant Zafran har i gennem tiden samlet et bredt udvalg af gode vine fra de bedte vin-regioner i Europa, Californien og Sydamerika. Vi har eksperimenteret en del og taget taknemligt imod feedback fra vores kunder.

Dette har ført til, at vi i dag kan præsentere en række gode vine som passer fint til den brede vifte af smagsoplevelser, som vores køkken byder på.

Vi har lagt vægt på forskellige aspekter af vinen, når vi skulle håndplukke vine til vores kunder. Vi ved, at farven af vinen er bestemt ikke uvæsentlig … men bestemt heller ikke det vigtigste ved vin. Duften - som af vineksperter også kaldes bouqueten (næsen) - er måske den mest undervurderede gastronomiske sans ved nydelsen af en god vin. Tyngden af vinen i munden og på tungen (for eksempel let som vand og tung som mælk) er også med til at definere oplevelsen af vinen. Dette især er vigtigt at lægge mærke til, når man tænker på kombinationen af maden og vinen.

Vores kunder er selvfølgelig til enhver tid velkomne til at spørge os til råds, når der skal vælges vine.

Hos Zafran har vi et unikt tilbud til vores kunder. De er velkomne til at tage deres favorit vin med sig , når de spiser hos os.